Kertmozi, elkészült a program!


Négy film ami vagy már klasszikus, vagy nemsokára az lesz, ezeket ajánljuk nektek ha a kertimozi programjait választjátok.


  

HAIR

A cseh Milos Forman által rendezett mára már klasszikussá vált film mindenki kedvence, és most mozivásznon nézheted újra, és a csillagok alatt hallgathatod kedvenc dalait.

ÜVEGTIGRIS

Ezt a filmet nem kell senkinek bemutatni. Rudolf Péter mérföldköve a magyar komédia történetében. Ezt is természetesen a Csillagok alatt és nem is olyan messzire a forgatás helyszínétől.

JÁRÁSI BAJNOKSÁG

A fesztivál négy napja pont az EB elődöntőivel esik egybe, melyeket mi is közvetítünk, de ha mégsem érdekelne az EB nézd meg ezt a meccset, melyben komikus, de tiszta képet kaphatunk a fociszeretetről, és a falusi futballról. A cseh vígjáték mindenki kedvencévé válik, még a film alatt.

AMERIKA

Igaz az Amerika dokumentum film, de minden benne van ami egy jó játékfilmhez kell, és bár csak 70 perc, még is azt fogjuk kívánni hogy tovább láthassuk. Ha játékfilm lenne akkor vígjáték lenne. Ebben a filmben megtaláljuk Winnetou és Old Shatterhand amerikáját a mai Csehországban.

A filmvetítések, minden este 21-tól kezdődnek a bázison, a Galileoban.