Színezd ki a Y.EAST fesztivált!

Ha szeretnéd, egy hétig senki hozzád sem szól, csak hallgatod a madárcsicsergést és faragsz, szoborsz, festesz hajnaltól éjszakáig.
Ha szeretnéd, egy hétig inspiráló emberekkel közösen alakíthatod ki a volt katonai rakétabázis friss, jól működő nyári arculatát.
Ha szeretnéd, minden este hazamehetsz kocsival vagy busszal, ha szeretnéd, sátrazhatsz velünk. Ha szeretnéd, senkinek nem mutatod meg, amit itt készítettél az egy hét alatt, de az is lehet, hogy egész nyáron a te munkáid között járkálnak a fesztiválozók!

Reméljük, már alig várod, hogy jelentkezhess, akár művészeti egyetemre jársz, akár nem, úgyhogy gyorsan töltsd ki a jelentkezési lapunkat és csatlakozz a legjobb hangulatú csapathoz.

Biztosítunk némi faanyagot és festéket, egy-két szerszámot és rengeteg teret, fákat, betonfelületeket. Mindenképpen egyeztess velünk, hogy mit készítenél, mert lehet, hogy néhány dolgot mi nem fogunk tudni adni, azt jó, ha magaddal hozod. Enned lesz mit, azon ne aggódj. És ha legalább három napot segítesz, adunk egy karszalagot, amivel részt vehetsz az egész fesztiválon!